BURGERS 'N SWEETS

BURGERS 'N SWEETS Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 151 beoordelingen
21 jan 2020 om 15:04 As always good and good portion.
20 jan 2020 om 22:06 I ordered a cheesecake and I got a brownie cake. Furthermore the cheesy fries were just fris with molten cheddar, disgusting
17 jan 2020 om 21:56 Slappe hamburger en slappe friet. Ook was het allemaal koud.
17 jan 2020 om 21:25 Snap de algemene goede rating niet. Slappe burger, te veel saus. Friet slecht gebakken
7 jan 2020 om 23:05 Heerlijk gegeten! Als je even geen zin hebt om te koken, dan is dit een absolute aanrader. Service is top! Een persoonlijke boodschap met de pen geschreven op de verpakking: GEWELDIG! En alsof dat niet voldoende was, ook nog eens gratis drinken gehad.
4 jan 2020 om 16:15 The drink was missing from the order.
30 dec 2019 om 15:49 Perfect! De beste lekkerste burgers ooit! Ik raad ze iedereen aan.
30 dec 2019 om 14:04 Beef on fire burger besteld, stond op menu dat het met Jalapenos was, maar dat bleek gewoon rode peper te zijn. Jammer, friet was voor de rest prima!
26 dec 2019 om 12:52 Super lekker! Vooral de kaassaus op de chicken en shrimpfries!
19 dec 2019 om 8:07 Wederom weer heerlijk gegeten! Daarnaast echt complimenten voor de ongelooflijk snelle levering en service. Super vriendelijke mensen aan het werk daar en hele aardige bezorger! Dankjewel.. :)
18 dec 2019 om 19:45 Was heerlijk! Zeker een aanrader.
9 dec 2019 om 20:05 Zoals altijd is het eten weer heerlijk en de service top! We hebben nu al een paar keer een extraatje gekregen bij onze bestelling. Thanks! :)